Werkzaamheden

Denk aan de volgende werkzaamheden: Aanbouw/nieuwbouw, advies, badkamer verbouw, zolder isoleren, dakraam plaatsen/vervangen, dakkapel plaatsen/vervangen, vloeren tegelen, metselwerken, nieuw voegwerk/vervangen van voegwerk, deuren afhangen, isoleren, zolder renovatie, terras overkappingen, erfafscheidingen, stucwerk, keuken plaatsen, kantoorruimte maken, zitkuil metselen etc. 

Aanbouw/nieuwbouw

Als u meer wooncomfort wilt creëren of meer ruimte in uw bestaande woning en u niet graag wilt gaan verhuizen. Kan er ook gekozen worden voor een uitbouw aan uw huidige woning.

Als u het gewoon naar uw zin heeft in uw woning maar wilt u de woonruimtes veranderen van functie zoals een garage naar een extra kamer, of een bestaande slaapkamer naar een ruimere badkamer. 

Wilt u wel wat anders aan of in de woning maar kan u dat niet omzetten in ideeën. Hier kan ik u ook bij helpen om dan uw wensen om te zetten naar een ontwerp. Voor al uw grote en kleine klussen in en om uw woning bent u bij mij aan het juiste adres. 

Onderhoud

Hebben we het over onderhoud dan sta ik voor u klaar om allerlei werkzaamheden uit te voeren omtrent onderhoud van uw woning of het verbeteren ervan. 

Ik kan u zowel bij grote als kleine onderhoudsklussen helpen meedenken naar oplossingen. En uw klus van begin tot eind aan pakken zodat u er weer jaren tegen aankan.

Maar als bij sommige werkzaamheden het onderhoud regelmatig gedaan moet worden en u hier niet mee belast wilt worden kunnen we ook een onderhoudsplan opstellen.

Dus voor het onderhoud moet je ook bij AF zijn.

Badkamer renovatie

Een klus waar wij veel voor gevraagd worden is een badkamer renovatie. Wij kunnen u helpen bij het afbreken van de badkamer, waarna wij daarna beginnen met de renovatie. Van het zetten van een bad tot het installeren van het toilet of het opnieuw betegelen van de badkamer, wij doen het allemaal!

Terras- of tuinoverkapping

Heeft u een mooie tuin en terras maar wilt u bij zonnig weer in de schaduw of bij minder weer droog kunnen zitten dan zetten wij graag een overkapping voor u neer. Dit kan met een plat of punt dak, open of met wanden.

Dakbeplakking/bedekking

Als we het hebben over renoveren, dat kan zijn een nieuwe badkamer, een woonkamer uitbreiding, dakopbouw of dakkapel, een woonkeuken. Voor deze werkzaamheden heb je wel vakkundige en specialistische kennis nodig en hier kan ik u bij helpen en u bijstaan om uw woongenot te verbeteren.

Samen met u zoek ik graag naar de meest passende oplossing.

Algemene voorwaarden

Willemstraat 41
4481 AS
Kloetinge

Tel: +31(0)6 22 82 98 64
info@bouwklusbedrijfaf.nl
www.bouwklusbedrijfaf.nl 

Kvk nummer: 60001593
BTW nummer: NL001704780B28